Splošne novice
Govor predsednika Sindikat policistov Slovenije Adil Huselja na 49. nujni seji Odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo

V petek, 30. 8. 2024 je potekala 49. nujna seja Odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo. Seje odbora za notranje zadeve, javno upravo in lokalno samoupravo sta se udeležila predsednik Sindikat policistov Slovenije Adil Huselja in sekretar Sindikat policistov Slovenije Miran Drevenšek.

Govor predsednika Sindikat policistov Slovenije Adil Huselja si lahko pogledate spodaj na posnetku⤵️⤵️⤵️

Naslednji Zahteva za pridobitev informacij javnega značaja, povezanih s številom uslužbencev Policije, ki izpolnjujejo pogoje za upokojitev – obvestilo
Ugodnosti za naše člane

Članom Sindikata policistov Slovenije omogočamo številne popuste pri ponudnikih raznovrstnih dejavnosti.

Postani naš član!

Postani član